Official RPG Codex Discord Server

 1. Welcome to rpgcodex.net, a site dedicated to discussing computer based role-playing games in a free and open fashion. We're less strict than other forums, but please refer to the rules.

  "This message is awaiting moderator approval": All new users must pass through our moderation queue before they will be able to post normally. Until your account has "passed" your posts will only be visible to yourself (and moderators) until they are approved. Give us a week to get around to approving / deleting / ignoring your mundane opinion on crap before hassling us about it. Once you have passed the moderation period (think of it as a test), you will be able to post normally, just like all the other retards.
  Dismiss Notice

Comments on Profile Post by fantadomat

 1. Lacrymas
  Lacrymas
  Не съм ходил, аз на прайда не ходя поради много причини. Най-малкото защото са много феи и flaming queens там и не искам да имам много общо с тея стереотипи. На всичкото отгоре интервюираха тея с възможно най-малко тестостерон по новините. Също не ме интересува кой с кой може да се жени, а много от реториката на прайда е за това нещо.
  Jun 9, 2018
  fantadomat brofisted this.
 2. Lacrymas
  Lacrymas
  А ти защо искаш да ходиш на анти-прайда? Да се обясняваш колко отронват "традиционното семейство" и как това по някакъв начин е неморално? Такива бегли аргументи не подействаха в страните, в които легализираха еднополовите бракове, няма да подейства и тука.В края на краищата те ще победят в тази "битка", идеята за еманципацията е централна в (модерна) Европа и това е просто поредната стъпка.
  Jun 9, 2018
  fantadomat brofisted this.
 3. fantadomat
  fantadomat
  Хахахаха така е. На мен ми се щеше да ходя та барем да забия някоя мацка,пък и в разходката няма нищо лошо. А иначе тия на прида си струва да ги изпострелят,като цяло нямам проблеми с гейтаци ама такава упадочност не ми харсва. Ако си се клецат като нормални хора по домовете си а не по улиците е ок. И като цяло вярвам в традиционното семейстово и аз искам един ден да имам деца и жена.
  Jun 9, 2018
 4. fantadomat
  fantadomat
  Според мен цялата тази либерална простотия ще изтрае още 20на години преди да стане пълно мазало. Скоро време ресурсите ще почнат да свършват и хората ще почнат да се изтребват за тях. А дано да издържиме до тогава и да пропаднем като запада.
  Jun 9, 2018
 5. Lacrymas
  Lacrymas
  Това е с цел набиране на политическа сила, което е абсолютно в правата им. Не е достатъчно да си седят в къщи, това е все едно да кажеш на ниските класи по времето на Френската Революция да си седят в къщи защото никой не иска да ги гледа как умират от глад и биват мазани от аристокрацията.
  Jun 9, 2018
 6. Lacrymas
  Lacrymas
  Както виждаш, това насъбиране на политическа сила действа и то много, естествено, че ще го правят. Опитахме със избиването на хомовците през Втората Световна, не е нужно да повтаряме грешките. А за упадъчност няма да коментирам, няма такова нещо и дори не знам какво значи това. Никой не ти пречи да имаш жена и деца, най-малкото, което ти можеш да направиш е да не им пречиш на тях да имат същото.
  Jun 9, 2018
 7. janior
  janior
  xaxaxaxa
  Jun 9, 2018
  NJClaw and Darth Roxor brofisted this.
 8. fantadomat
  fantadomat
  От избиването им няма ефект и нужда,ама тия на прайда са сган неземна. Тех като ги изпострелят веднъж и няма да се появят пак. За събиране на политическа сила са измислици. Тука нямаме такива партии,слава богу. Ако не друго то поне националистите печелят последователи заради тая измет. Познавам едно две педалчета дето станаха патриоти заради таз сган.
  Jun 9, 2018
 9. fantadomat
  fantadomat
  Хахахаха друг сънародник се включва в "дебата". Вземе да ни дават по телевизията след някой друг ден :).
  Лакримас,ти за упадачноста ще разбереш след време,нека се надяваме да не е прекалено късно.
  Jun 9, 2018
 10. Kyl Von Kull
  Kyl Von Kull
  which of you will be more upset when you guys wake up in bed next to each other in some flophouse in Sofia?
  Jun 9, 2018
  NJClaw brofisted this.
 11. fantadomat
  fantadomat
  Kyl Von Kull зависи дали е женско или мъжко. Ако травеститче то тогава ще го преживея само ако е по-красиво от повечето жени.
  Jun 10, 2018

As an Amazon Associate, rpgcodex.net earns from qualifying purchases.