Putting the 'role' back in role-playing games since 2002.
Donate to Codex
Good Old Games
  • Welcome to rpgcodex.net, a site dedicated to discussing computer based role-playing games in a free and open fashion. We're less strict than other forums, but please refer to the rules.

    "This message is awaiting moderator approval": All new users must pass through our moderation queue before they will be able to post normally. Until your account has "passed" your posts will only be visible to yourself (and moderators) until they are approved. Give us a week to get around to approving / deleting / ignoring your mundane opinion on crap before hassling us about it. Once you have passed the moderation period (think of it as a test), you will be able to post normally, just like all the other retards.

rpgcodex > the threads can be improved by adding more replies

Lacrymas
Lacrymas
Не съм се отказал, следващата седмица заминавам.
fantadomat
fantadomat
Горкият ти,както и да е,да ти върви на по вода ;). Напоследък нещо не си много активен тук. Предполагам,че е заради местенето. Цъкаш ли КралюПравача?
Lacrymas
Lacrymas
А, не, буквално нищо не права по цял ден освен да цъкам и да свира. От време на време се виждам с приятели. Нямам особено работа преди да замина и съм се разложил. А не съм бил активен тука защото нямам какво да кажа по релевантна тема.
Lacrymas
Lacrymas
Играя най-вече на Grim Dawn и един приятел ме кара често да цъкаме на Anno 1404, but that's about it. Не съм играл на P:F защото чакам яко пачове, има какво да играя до безкрай и нямам проблем да ги изчакам.
fantadomat
fantadomat
Копеле,голям късметлия си. И аз я зацъках и взех та се прситрастих,сега чакам да бъде пачната та да може да се превърти. Играта е доста добре,само дето писането е поредното SJW ланенце. Сега само преигравам игрички като Spellforce3 i King's bounty.
fantadomat
fantadomat
Grim Dawn е ок игричка,само дето им изрваняване на противниковите нива. Липсва усещането че напредваш и всички противнице се осещат еднакво след време. Щеше да е по добре ако бяха фиксирани. Ако няма какво да правиш,изцъкай спеллфорсе3,играта си заслужава.
fantadomat
fantadomat
А за релевантноста,еми шитпоствай бе човек. Релевантните неща се изчерпват седмица след излизането на играта. Нали това е идеята на форумите,да се бъзикаш с подобно мислещи хора и като излезне нещо да го обсъждате.
fantadomat
fantadomat
Maxie бегай сталквай жена ти докато е с нейният!
fantadomat
fantadomat
Ти Словак или Бохем си?
fantadomat
fantadomat
Да бе тва е ясно,ама от коя страна. Германски селтаци незнаят да четат Кирилица.
Lacrymas
Lacrymas
Level scaling-a в GD не е до безкрай, а и идеята на тея игри е различна. Бих казал, че тя ми харесва повече от Диабло. Spellforce 3 ми се ще да подхвана след като мина другите 2, което не знам колко скоро ще е, аз още първата кампания на първата не съм минал. Ако много ми отъпеят, което не се и съмнявам да стане, може направо да скоча на 3.
fantadomat
fantadomat
Първият Спеллфорсе доскучава във втората половина. Играта е бая дълга и стратегическата част е мудничка. Направо скачай в твойката,нямат много общо та да га играеш всичките.
fantadomat
fantadomat
Maxie,ама и Поляците не успяха да ви опазят от чистката. Доколкото помня Сталин даже е поизчистил повечко. Я кажи са,германските жени струват ли си или само кебапи могат да ги понасят?
fantadomat
fantadomat
Със сигурност не си струва,неможе да прави footjobs аке е недъга.
Lacrymas
Lacrymas
fantadomat
fantadomat
Така си е,жалко ,че не съм си намерил пътничката :). А доколкото разбрах тя не е ампутирана,просто недъга.
Lacrymas
Lacrymas
Все е cripple, лол.

As an Amazon Associate, rpgcodex.net earns from qualifying purchases.
Back
Top Bottom