Putting the 'role' back in role-playing games since 2002.
Donate to Codex
Good Old Games
  • Welcome to rpgcodex.net, a site dedicated to discussing computer based role-playing games in a free and open fashion. We're less strict than other forums, but please refer to the rules.

    "This message is awaiting moderator approval": All new users must pass through our moderation queue before they will be able to post normally. Until your account has "passed" your posts will only be visible to yourself (and moderators) until they are approved. Give us a week to get around to approving / deleting / ignoring your mundane opinion on crap before hassling us about it. Once you have passed the moderation period (think of it as a test), you will be able to post normally, just like all the other retards.

rpgcodex > the threads can be improved by adding more replies

fantadomat
fantadomat
Аххх не подкрепям никой,просто не ми се четът малоумни празни пропаганди. Аз живея в реалноста а не в твитър,знам че олиото стана повече от пет лева и баничката ми е на по два лева. Знам че цялата тая простотия хамериканците я забъркаха. А тука малоумни глупаци кат тебе ни продадоха държаваза за няколко години просперитет и да е на пук на руснаците,прост народ.
whydoibother
whydoibother
Мислех, че си по-възрастен, и помниш "просперитета" от преди ЕС членството. А и не виждам защо хамбургерите са виновни, че бензина ти е 500000 лева. Не те ти го продават. Не те започнаха война. Не те са собственици на Лук Ойл, или на Невтохим Бургас. Като че ли си се объркал малко.
fantadomat
fantadomat
Най-големият гаф на комунизма е че не са изтребили всики интелектуални семейства. Са такива болни и жалки мозъци кат тебе тровят сички с вашият гъзобол. Факт е че от кака падна комунизма всичко деградира и нищо не се строии а сега ще е много по зле.
fantadomat
fantadomat
И мдаа лукоил ти длъжен да ти дава гаста без пари ти кат го плюеш. А и да американците почнаха войната ама болният ти мозък неможе да го проумее.
rusty_shackleford
rusty_shackleford
they would chop their dicks off if they thought it hurt america
whydoibother
whydoibother
Аз съм от село, от семейство на миньор. Не е нужно да си ахадемичен интелехтуалець за да видиш, че една държава напада друга държава. Не ти трябва 9001 IQ за да направиш сравнението с Турция и Кърджали, и подобна освободителна мисия, защото "имаше референдум". Ако наистина си за България, за хората ни целостта на държавата ни, защо подкрепяш тази глупост?
whydoibother
whydoibother
Наистина изглежда, че мразиш САЩ повече отколкото обичаш България. Жив и здрав да си.
rusty_shackleford
rusty_shackleford
in fact, going to get working on that psy-op shortly. Dicks off for Putin!

As an Amazon Associate, rpgcodex.net earns from qualifying purchases.
Back
Top Bottom